Till senaste kommentaren

Skillnader på ledbara strålsamlare

Jag kikar på att köpa en 9000E II köksblandare, med eller utan Eco Plus. Hos er ser jag att man kan välja till strålsamlare med RSK-nr 8242280 (https://www.fmmattsson.com/sv/tillbehor/stralsamlare/29285009) som tillbehör men när jag kikar hos Bygghemma så föreslår de strålsamlare med RSK-nr 8242041 (https://www.fmmattsson.com/sv/tillbehor/stralsamlare/29292209). Vad är det för skillnad på dessa två? Den förstnämnda tycker jag ser snyggare ut men hittar ingen återförsäljare jag känner till av den. Den andra ser mer vit ut än kromfärgad på bilden. Är den det? 

Hur skulle ni beskriva funktionen på dessa ledbara strålsamlare? Vad är fördelarna med att välja till en sådan jämfört med att bara använda köksblandaren som den är?
Dalkulla

Kommentarer

 • Hej,

  Det som skiljer strålsamlarna åt är designen samt att det är olika strålsamlarinsatser. I övrigt är funktionen densamma.

  Båda går att få tag på hos våra återförsäljare. Då vi enbart säljer till grossist är det svårt för oss att veta vilka återförsäljare som har vad på lager.

  Detta hittar du hos någon av våra återförsäljare eller webbutik med inriktning vvs.

  Mvh
  Daniel Kundsupport
 • Ja men vad ÄR funktionen? Och är båda i krom eller en av dem mer vit?
  Dalkulla
 • Hej,

  Funktionen är att de är ledbara, alltså att de går att vrida åt sidorna.

  Båda är helt i krom så det är ingen skillnad på dem i utseendet förutom formen på dem och att de använder olika konstruktioner på själva stålsamlarinsatserna (det är därför det ingår en nyckel med den ena och inte den andra).

  Hälsningar
  Gustaf Kundsupport

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.