Till senaste kommentaren

Köksblandare 160 cc med diskmaskinsavstängning

Hej! Har en äldre diskbänk som jag vill behålla och ska installera ny blandare inkl. avstängning för diskmaskin. Har bl.a tittat på rogen som stilmässigt passar mitt hus men är öppen för andra alternativ. Hittar ingen 160 cc med avstängde på däremot separat. Hittar heller inga bilder på hur sådan kombo skulle se ut i miljön. Om man t.ex tar dig en 160 cc så behöver man borra ett till hål för avstängde. Tar kan den för ett hål antar jag att man kan sätta avstäbgaren i det andra. Men hur ser ihop? Vill helst vi ta en stilmässigt ok för 160 cc dör avstängningen sitter på blandaren. Tacksam för tips och råd och inte minst bilder på hur det ser ut i miljön. Tack på förhand!

Kommentarer

 • Hej Gunnel !
  Vill du ha Rogen blir det ett extra hål i diskbänken. Det finns blandare med inbyggd avstängning för bänkdiskmaskin, se bild.


  Mvh

  Marie Kundsupport
 • Ok, men ni har två varianter av rogen, där den ena tillsynes bara är för ett hål. Då skulle man kunna tänka sig avstängningen i det andra. Ni har inga bilder på hur kombinationen kan se ut när det är installerat? Det är svårt att bilda sig en uppfattning om hur de ser ut tillsammans.
 • Hej Gunnel!

  Med hjälp av en rörinstallatör så bör det gå att installera enhålsblandaren samt diskmaskinsavstängningen i de befintliga hålen. Vi har tyvärr inga miljöbilder på denna lösning.

  Mvh
  Marie Kundsupport
 • Hej, 9000 har väll ingen avstängning för diskmaskin?  Om jag har fel så skicka gärna en bild för då är jag intresserad av ett parti.
 • Hej Björn!

  Man kan sätta dit en avstängning på 160CC inga problem.
  Mvh

  Kristofer Kundsupport

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.