Bubblig kromyta på blandare

Hej! Är denna typ av bubblor i kromet något man ska förvänta sig redan efter 3 år, eller bör vi reklamera hos entreprenaden? Det är fullt av dem både på vår 9000E II badkarsblandare och vår Siljan köksblandare.
I övrigt är vi mycket nöjda med produkterna!
Mvh Mattias i Göteborg

Kommentarer

 • Hej Mattias,

  Bubblorna på badkarsblandaren beror med största sannolikhet på ett produktionsfel vi hade under en kort period i vår förkromning. Detta kan även uppstå vid användning av rengöringsmedel vid rengöring. Men vi är rätt så säkra på att detta orsakats av vår förkromning, så gällande badkarsblandaren så ska vi hjälpa er.

  När det gäller Köksblandaren så har vi inte haft några problem med dem alls så där beror bubblorna med största sannolikhet på någon yttre påverkan.

  Återkom med bilder även på Köksblandaren så får vi se hur det ser ut.

  Läs gärna mer om rengöring av våra produkter här.

  Mvh
  Daniel Kundsupport
 • Hej igen,
  och tack för svaret.
  Jag knäppte några bilder på köksblandaren. Det är den understa delen som är bubblig, och som jag minns det är den en kromad plastdel? Jag minns att den var sprucken på baksidan redan när vi flyttade in 2 år efter stamrenovering/montage, och renoverade köket med diskbänksbyte mm. Foto via liten spegel visar detta.

 • Hej,

  Återkom med blandarnas "TO-Nummer". På Köksblandaren återfinns numret på en röd etikett på varmvattenslangen. På badkarsblandaren sitter etiketten på baksidan av blandare.

  Skicka numren, bilderna samt adress och mobilnummer till: service@fmm-mora.com.

  Mvh
  Daniel Kundsupport

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.